MENU
RESTAURACJI PESTO

PRZYSTAWKI

ZUPY I SAŁATKI

RAVIOLI / GNOCCHI / RISOTTO

Pełne koloru oraz smaku z pasji do gotowania, własnoręcznie tworzone

PASTY

STEKI

Stek wołowy sezonowany w specjalnej szafie przystosowanej do dojrzewania mięsa. Mięso sezonujemy minimum 28 dni co sprawia, że wyróżnia się ono przede wszystkim swoją jakością i wyrazistym smakiem.

  • Polędwica 49 zł / 100 g z dodatkami

    najszlachetniejsza i najdelikatniejsza część wołowiny

  • Antrykot 35 zł / 100 g z dodatkami

    uznawane jest ono za jedno z mięs o najlepszym smaku i jakości

  • Rostbeef 35 zł / 100 g z dodatkami

    twardszy od polędwicy, ale mocniejszy w smaku

  • T-Bone 38 zł / 100 g z dodatkami

    w kształcie litery T, dzielący steka na polędwicę i rostbeef

  • Tomahawk 38 zł / 100 g z dodatkami

    mięso z tej części wołu ma delikatne włókna oraz wyróżnia się marmurkowatością, która wzbogaca jego soczystość

DODATKI DO STEKÓW (2 do wyboru):
frytki stekowe / gnocchi bazyliowe / frytki z batatów / mix sałat / buraki w miodzie

SOSY I MASŁA DO WYBORU:
Demi-glace / Gorgonzola / porzeczkowy/ masło truflowe / Bernes / czosnkowo-ziołowe

RYBY

MIĘSA

MENU DLA DZIECI

PIZZA

SOSY:
czosnkowy / pomidorowy - 5 zł

GRUBE CIASTO + 5 zł