mięsa
- filet z piersi kurczaka
- / pesto / kapary / natka pietruszki / czerwona cebula / raviollini z ricottą i szpinakiem
- 39 zł
- policzki wieprzowe w sosie własnym
- / purée z selera / Cannelloni z ricotta / bób
- 49 zł
- pierś z kaczki
- / sos demi-glace z porzeczkami / krokiety z pieczonych ziemniaków / grillowana pietruszka / nasze marynaty
- 64 zł
- stek wołowy sezonowany
- stek (polędwica)
- 49 zł / 100 g z dodatkami
- stek (antrykot / roastbeef / T-bone / Tomahawk)
- 32 zł / 100 g z dodatkami
- dodatki do steków (2 do wyboru):
- frytki stekowe / gnocchi bazyliowe / frytki z batatów / mix sałat /
buraki w miodzie
- sos do wyboru:
- demi-glace / gorgonzola / masło truflowe / homarowe / Bernes
Najnowsze komentarze