mięsa

  1. filet z piersi kurczaka
    1. / pesto / kapary / natka pietruszki / czerwona cebula / raviollini z ricottą i szpinakiem
    2. 39 zł
  2. policzki wieprzowe w sosie własnym
    1. / purée z selera / Cannelloni z ricotta / bób
    2. 49 zł
  3. pierś z kaczki
    1. / sos demi-glace z porzeczkami / krokiety z pieczonych ziemniaków / grillowana pietruszka / nasze marynaty
    2. 64 zł
  4. stek wołowy sezonowany
    1. stek (polędwica)
    2. 49 zł / 100 g z dodatkami
    3. stek (antrykot / roastbeef / T-bone / Tomahawk)
    4. 32 zł / 100 g z dodatkami
  5. dodatki do steków (2 do wyboru):
    1. frytki stekowe / gnocchi bazyliowe / frytki z batatów / mix sałat /
      buraki w miodzie
  6. sos do wyboru:
    1. demi-glace / gorgonzola / masło truflowe / homarowe / Bernes