mięsa

  1. filet z piersi kurczaka
    1. / pesto / kapary / natka pietruszki / czerwona cebula / masło estragonowe / raviollini z ricotta i szpinakiem
    2. 28 zł
  2. polędwiczka wieprzowa
    1. / wędzona sól / purèe z groszku / gorczyca / polenta / sos tymiankowy demi-glace
    2. 34 zł
  3. noga z kaczki confit
    1. / purèe z ziemniaków / sos wiśniowy / glazurowana marchewka / krokiet z pieczonych żeber
    2. 42 zł
  4. stek wołowy sezonowany
    1. stek (polędwica)
    2. 28 zł / 100 g z dodatkami
    3. stek (antrykot / roastbeef / T-bone / Tomahawk)
    4. 23 zł / 100 g z dodatkami
  5. dodatki do steków (2 do wyboru):
    1. domowe frytki / purèe z ziemniaków / gnocchi z buraków / mix sałat z warzywami / brokuły z serem pecorino / buraki w miodzie
  6. sos do wyboru:
    1. pieprzowy / musztardowy / gorgonzola / aioli / demi-glace