- filet z piersi kurczaka
- / pesto / kapary / natka pietruszki / czerwona cebula / masło estragonowe / raviollini z ricotta i szpinakiem
- 28 zł
- polędwiczka wieprzowa
- / wędzona sól / purèe z groszku / gorczyca / polenta / sos tymiankowy demi-glace
- 34 zł
- noga z kaczki confit
- / purèe z ziemniaków / sos wiśniowy / glazurowana marchewka / krokiet z pieczonych żeber
- 42 zł
- stek wołowy sezonowany
- stek (polędwica)
- 28 zł / 100 g z dodatkami
- stek (antrykot / roastbeef / T-bone / Tomahawk)
- 23 zł / 100 g z dodatkami
- dodatki do steków (2 do wyboru):
- domowe frytki / purèe z ziemniaków / gnocchi z buraków / mix sałat z warzywami / brokuły z serem pecorino / buraki w miodzie
- sos do wyboru:
- pieprzowy / musztardowy / gorgonzola / aioli / demi-glace
Najnowsze komentarze